blogguppgift geografi

Varumärke


Canada goose

Jag kan på sätt och vis att Canada goose kan förknippas med mig på ett sätt. För när jag frågade några av mina kompisar vilket märke dem tycker jag förknippas med så sa dem Canada goose.

 

Canada goose produkterna är gjorda av äkta gåsdun och är kända för att vara så himla varma och tåla mycket värme. Jag tycker även dem är mycket snygga, dem har bra passform och är helt perfekta inför vintern. Eftersom jag är ganska frusen av mig tycker jag att Canada goose jackorna passar bra in på mig. Jag avgudar verkligen deras jackor och använder mina två varje vinter.

 

Det negativa med jackorna är att dem inte tål regn. Eftersom vattnet tränger sig då in i jackan och dunet. Dunet kan då börja mögla vilket gör att det förstör jackan och börjar lukta väldigt illa. Jackorna kostar också väldigt mycket, oftast mellan 4 000: - till 10 000: -. Det beror på vad du vill ha för typ av jacka och vilken typ av utrustning på din jacka.

 

Det positiva med jackorna är att dem är jätte varma och tål flera minusgrader. Alla typer av människor kan använda dessa jackor. Dem finns för båda tjejer, killar och i de flesta storlekar.