reason to cry

gårdagen
stack lite tidigare från skolan. träffade magdalena på bussen, körde henne hem. åh så trevligt det var att träffa dig! pratade gamla minnen från sommaren. fyfan vad jag saknar sommaren :(  hade så jävla kul!
sen träffade jag på johan & johnny i sandby. så stod och snackade lite, åkte sedan till lund och körde deras raggar runda, haha. sen körde vi till media markt.. åkte sedan hem och käkade, kollade lite tv. sen blev det film hos linus med markus, magnusson och hans vän.. kom hem vid två typ. kunde inte somna, alla tankar på allt bara tyngde mig så gick inte. somnade nog inte förens fyra / halv fem..

morgonen har bara varit skit hitils, allt bara rasa och jag bröt ihop. orkar inte ha det såhär längre, det biter på mitt hjärta och detta tar kål på mig. önskar bara att jag hade någonting. men har förlorat nästan allt, kärleken, vänner, skolan har jag sabbat. jag klarar inte av det här. vad fan lever man för egentligen? ingenting känns det som.. jag orkar inte!
om jag bara kunde få tillbaka den personen som har stulit mitt hjärta så skulle allt rest sig upp igen. men det lär aldrig hände och jag lär bli kvar här på botten. bara tanken får mig att nästan ge upp mitt liv..

nu får man sitt tecken på vad man får tillbaka. fy fan för er!

ska ta och försöka äta lite nu, sen ska jag till hampus en runda & sedan till emelie och ge henne hennes present. sen ikväll blir det 45-års kalas!

börjar fundera på om någon verkligen läser min blogg?! tror inte det, så varför skriver jag då?! :s

I'm just a big mistake!
pernilla johansson